Over ons


HB Autotechniek is een jong garagebedrijf in Werkendam. Eigenaar en autotechnicus is Henri Bikker uit Werkendam.

HB Autotechniek biedt u alles voor elke auto. Denk aan APK, onderhoud, reparatie, airco, banden etc. Voor bedrijfsauto’s, personenauto’s tot youngtimers en oldtimers.

En goede service hoeft niet onbetaalbaar te zijn!

HB Autotechniek is RDW erkend. Hier is uw auto in goede handen.

Ons motto: de service van toen met de kwaliteit van nu.

Waar zit dat in? Wij doen niks zonder eerst met u te overleggen. Wij doen graag een stapje verder voor de klant. Een stukje ouderwetse persoonlijke aandacht voor u en uw auto. Omdat klanten bij ons geen nummers zijn.  Wij hopen dat u tevreden weer naar huis rijdt. En service hoeft niet onbetaalbaar te zijn! Onze prijzen zijn scherp.  Kwaliteit staat  voorop, daar vertrouwd u op.  HB Autotechniek is V.A.G. specialist door jarenlange ervaring.

Henri is al van jongs af aan bezig met alles met een motor. Eerst begonnen met het opknappen en restaureren van bromfietsen en dan vooral oldtimer brommers van het merk Zundapp. Later kwam daar de eigen Ford Mustang uit 1965, die in eigen huis volledig is gerestaureerd en gemodificeerd tot en met het laatste boutje.

Nu heeft Henri zijn eigen bedrijf en blijft steeds bezig met auto’s, oldtimers, motoren, brommers, buitenboordmotoren en ga zo maar door.

Henri is een echte liefhebber die met hart aan uw auto werkt.  Henri heeft alle opleidingen, diploma’s en certificaten behaald in de automotive branche. Hij is technisch specialist, APK keurmeester, Airco gecertificeerd en bevoegd leermeester. HB Autotechniek is RDW erkend.

Door jarenlange ervaring V.A.G. specialist. De werkplaats van HB Autotechniek is volledig ingericht en waar nodig zullen diploma’s, certificaten en garageinrichting up-to-date worden gehouden.